Heréljék ki a fütyülő építőmunkásokat?
2017. október 21. írta: MagyarTarka

Heréljék ki a fütyülő építőmunkásokat?

Szexrodeó a Marton-ügy nyomán

Az emberszabásúak közt, például a bonobóknál bevett szokás, hogy jókedvükben, vagy éppen a hatalmi agressziók helyett szépen meghúzzák a csapat nőstény, de akár hím tagjait is. "Párosodás előtt a bonobó hím megkörnyékezi a nőstényt – de nem agresszíven, erejét fitogtatva, hanem ajándékot (például ételt) kínál neki. A nőstény elutasíthatja a közeledést."

A Weinstein-, majd Marton-ügy napok alatt lerántotta a leplet az álszent társadalmakról. Mindenki hallott már a szereposztó díványokról, amelyek nemcsak a színházi életben működnek, és sokan tudnak sztorikat konkrét emberekről. Ami most változott: a szereposztó díványok eddig diszkrét nyikorgását most a világsajtó harsogja.

Az ügy olyan elsöprő erejűvé vált, hogy már a hétköznapok normál (?) nemiségét is kezdi felborítani. Rövidesen önpusztító módon átesik az emberiség a ló túloldalára, ami persze a túlnépesedési problémákra határozottan jó megoldás lehet...

taste-1979268_1920.jpgEvolúció ide vagy oda, az ember alapvetően mégiscsak egy ösztönállat. És ha tetszik, ha nem, az emberek minden egyede, még a legkevésbé kívánatos, csiga-jellegű hím vagy a legrandább, házmester-finomságú asszonyállat is hordoz némi nemi jelleget. Amelyeket az életben eljátszott minden szerepkörünkben (persze változó mértékben) hordozunk és viselünk. És mindenki (!) az adottságaihoz mérten használja is! Hányszor hallottuk már, hogy a dekoltázs milyensége jótékonyan hat az elnyert pozícióval járó fizetéskategóriára... Vagy akár a borravaló nagyságára, vagy a segítőkészségre. Hány férfi áll meg az elromlott autó mellett út szélén álldogáló férfinek segíteni? És ugyanebben a szituban egy nőnek? Na ugye... És igen, a férfiak is felveszik legszebb mosolyukat, annak érdekében, hogy előnyösebb üzleteket kössenek. Saját szememmel láttam, hogy bizonyos ügyfelekkel szándékoltan a sármos csődör kolléga foglalkozik a magasabb revenue (haszon) érdekében a reklámügynökségeken. (A Valami Amerika c. film ezen mozzanata nem a fantázia szüleménye...) A szex, a szexualitás, a nemiség, a nemi jellegek igenis fontos szerepet játszanak az élet minden területén. A nőnek nemcsak arra való a melle, hogy gyermeket szoptasson. A férfinak nemcsak pisilésre van a cerkája, hanem rajzolnia is lehet (sőt kell) vele. Ez van.

Ma már azt olvasom: Franciaországban 80% feletti a támogatása annak, hogy törvényileg minősítsék szabálysértésnek azt, ha egy nőnek utánafüttyögnek az utcán... Atyaisten, hova jutunk így!? Szegény építőmunkások, vagy a köztudottan bárkinek-bármikor udvarló olasz pasik a gatyájukat ráfizetik, ha nem tudnak megálljt parancsolni a jó nő látványától ficergő fütyülőjüknek... Tudok jobbat! Heréljék ki, ha nem tud úrrá lenni a férfiasságán! Vagy varrják be a száját, hogy ne tudjon fütyülni! Vagy éppen kezdjük a másik végén, és legyen kötelező a csador a nőknek, hogy ne legyen olyan szexi a látvány, ami füttyögésre hergeli a kanokat! Ennek persze tudjuk az eredményét... Gimis barátnőm édesanyja kint dolgozott egy észak-afrikai országban a 80-as évek végén, és amikor a tizenéves kislány kiment meglátogatni az édesanyját, a nők látványától amúgy elzárt pasik bevadultak a látványától és konkrétan nekiálltak előtte maszturbálni a tengerparton... És nem véletlen az sem, hogy a magára oly büszke egyház is fontolgatja a cölibátus feloldását, mentendő a még szűzfenekű ministránsfiúkat a reverendával lefojtott tesztoszteronbombák nemkívánatos robbanásaitól...

Az állatvilágban, ahonnan jöttünk (vagy ahova még most is tartozunk - nézőpont kérdése) teljesen elfogadott dolog, hogy (fajtól függően) a nőstény vagy éppen a hím, figyelemfelkeltő küllemével, viselkedésével jelzi szaporodásra való érettségét. Az ellenpólusú fajtárs pedig vagy rábukik, mint gyöngytyúk a takonyra, vagy észre se veszi. Vagy lesz belőle szex vagy nem. De az milyen lenne már, ha a fajdtyúk feljelentené a fajdkakast, mert az dürrögni merészelt... Ha nem tetszik neki a kakas, akkor szex nélkül odébbáll. Így van az embereknél is! Az, hogy a kiszemelt embertyúk felveszi-e a szemkontaktust az utána füttyögő emberkakasokkal, az jelentősen befolyásolja a sztori kimenetelét. És hölgyeim! Tegyük félre az álszentséget, és tegyük a szívünkre a kezünket: kinek nem volt már olyan érzése, hogy egy amúgy szar napon jólesett, ha legalább egy pasi utánunk fütyült...? Hogy legalább azt érezhettük, hogy észrevettek minket a hímek nőstényként? Akinek nem volt ilyen esete, az vagy hazudik, vagy még az 1-es villamos látszóbeton megállója is esztétikusabb nála.

A szex, a nemi jellegek a fajfenntartáshoz nélkülözhetetlenek. A kérdés nem az kell legyen, hogy lehet-e férfi és nő között nemi kapcsolat. Hanem az, hogy milyen alapon történik mindez. Kölcsönösen önkéntes, erőszakmentes beleegyezés esetén nem lehet vita. Egy 18 éves nő már tudja, hogy mit miért csinál. És persze érhetik meglepetések, de azért tudjuk azt is, hogy az élet egy nagy üzleti játék.

Valamit azért csinálok, mert nekem megéri. És én döntöm el, hogy megéri-e! Kihajtom a belem egy munkahelyen, mert kapok érte elég pénzt. Vagy lefekszek valakivel, csak azért mert megkívántam. Vagy lefekszem valakivel, mert kapok tőle pénzt. Vagy egy hőn áhított tárgyat. Vagy egy státuszt. Vagy egy szerepet. Vagy akár az is lehet önmagában egy áhított státusz, hogy lefekhettem azzal a valakivel. Nővel vagy férfival. Ez egy ilyen játék. Mindenkinek van egy veleszületett tőkéje, a teste, amit használhat élete során. Mindenki azt viszi vásárra, amije van. Van akinek bőre van, akkor azt. Van akinek agya, akkor azzal keresi a kenyerét. A kettő együtt elég ritka kombináció, éppen ezért felettébb irigylésre méltó! Nem véletlen, hogy az egyszerre okos és szép embereket nagyon utálja a többi - nemtől függetlenül. 

Tehát: a nemiségben/szexben a lényeg az önkéntesség, az erőszakmentesség.

És bizony lehetnek olyan egyedek köztünk, akik ezzel visszaélnek. Ha hagyjuk. És amíg hagyjuk. Majd ha nem ül be senki az autójukba, és mindenki pofán vágja őket, akiknek megfogják a seggét/mellét/bármijét - akkor elfogy körülöttük a levegő. De amíg hallgatólagosan elfogadott az, hogy egy férj bármikor megerőszakolhatja a feleségét csak azért, mert egy papírral tudja bizonyítani, hogy az övé, addig miért fáj az, ha szép hölgyek önként kiteszik a húsplaccra az istentől kapott árujukat és valaki egy másik áruval kifizeti azt?

Hogy is volt a bonobóknál? "Párosodás előtt a bonobó hím megkörnyékezi a nőstényt – de nem agresszíven, erejét fitogtatva, hanem ajándékot (például ételt) kínál neki. A nőstény elutasíthatja a közeledést."

Itt a kulcs: A nőstény elutasíthatja a közeledést.

Ha a férfi ezután erőszakot hajt végre, az már bűncselekmény.

A szex, a nemiség az az élet természetes velejárója. De ha így haladunk, akkor a jövőben csak gyorsfutár által egymásnak küldött lombikok útján csinálunk majd gyerekeket, mert a férfiak félni fognak minden olyan gesztustól, mimikától, hanglejtéstől, amivel elbűvölhetik a kiszemelt nőt.

És akkor még inkább arathatnak majd a társkereső oldalak, ahol a cukrosbácsik és a szopogatásra kész lánykák gátlás nélkül bizniszelhetnek azzal, amijük van: én csak menő férfiaknak puncsolok... (terka)

A bejegyzés trackback címe:

https://magyartarka.blog.hu/api/trackback/id/tr1213047084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2018.04.19. 21:18:11

Lehetett volna egy negyedik válasz is, vakahogy így:
Nem zavar, de nem az én stílusom.

A véleményemmel általában ádáz vitákat szoktam generálni, de ettől még így gondolom, tehát ezt is mondom.
A férfi egy minőségi különbség az emberi hímhez képest, mint ahogy a nő is az emberi nőstényhez képest. Bár mindenki szexuális fejlődése átmegy a füttyögős kommunikációs időszakon, van aki meg is marad itt, és nem lesz belőle sosem nő, vagy férfi. Azok ugyanis tisztelik egymást és tartják magukat annyira, hogy ennél emelkedetteb stílust alkalmazzanak. Na persze ettől még egy férfi megnéz egy kihívóan öltözködő jólformázott nőstényt, de egy nő inkább szexisen elegáns, tehát nem füttyög utánna, mert ha vevő rá, akkor nem kell neki, ha meg nem vevő, akkor elúsztatja a lehetőséget. Fordítva is igaz. Egy nőnek imponálhat, ha észreveszik a hímek a nőiességét. de egy férfi sosem füttyög. tehát amelyik füttyög, az nem kell, aki meg kell, az nem füttyögni fog.

MIndezzel együtt a jelenség volt, van, és lesz is, bármit is írnak a szabályok, mert mindig lesz olyan társadalmi réteg, akiknél ez a párkeresés bevett módja. Ha nincs erőszak, akkor kár ezen rugózni. Az viszont elgondolkodtató, hogy ez a sok okos törvénykező zombi nem talál semmi érdemleges jobbítanivalót a tevékenységi területén, hogy unalmában melegvízszeletelésre pazarolják a drága idejüket?
süti beállítások módosítása