Asszonyállat mindent bevesz?
2023. július 18. írta: MagyarTarka

Asszonyállat mindent bevesz?

Arcfrissítő vizes spray helyett esetleg egy kijózanító tűzoltótömlő?

A szomszéd pléd hölgytulajdonosai arcukat vízzel frissítették a zánkai strandon. Egy aeroszolos flakonból.

Gatyarohasztó meleg volt, a csodás Balaton vízétől 1,5 méterre feküdtek. A vizet mégsem a tóból merítették arcukra, még csak nem is a pár méterre levő zuhanyzó alatt frissültek fel. Aeroszolos spray flakonból tolták az arcukba a frissítő vízpermetet!

Ha nem látom, eskü, nem hiszem el!

woman-g5ba682c4b_1280.jpg

Ismételten megállapítottam: az evolúció egy hibás folyamat, a csúcsterméknek gondolt emberiség megérett a pusztulásra.

Mi a fenének jött le a Balaton-partra? Csak mert szép a táj? Ezzel az erővel lehetne egy sivatagban is - a maga módján az is szép. És ott még AKÁR értelmezhető is lenne a vizes arcfrissítő spray használata... A tóba persze nem ment bele, mert olyan piszkos... És KÍGYÓ van benne, az olyan undi... Szegény vízisiklók... Szegény biológiatanárok... Ó anyám, ne hagyj el!

Kicsit utánanéztem Gugli barátunk segítségével, így rájöttem, komoly piaca lehet ennek a Darwin-díjas terméknek, mert nagyon sok gyártó kínál hasonlót. A cégek azért érezhetik, hogy rezeg a léc ezzel a cuccal, mert helyenként találni némi mentegetőzés-félét a termékleírásnál. Például ilyet:

Klímasemleges termék, amely utólag kompenzálja a CO2-kibocsátást azáltal, hogy egy klímavédelmi projektet támogat.

Ez ám az arcpirító green-washing a javából! Kábé olyan, mint amikor a kisgyerek tréfából odaszarik a szőnyegpadló közepére, majd letakarja valamivel. Hátha nem veszik észre, mégis messziről bűzlik a kupac. (Asszem, valami ilyesmiért hagytam ott a reklámszakmát annak idején.)

Vissza a Balaton-parton pöffeszkedő hőgyhöz. Miközben önelégült mosollyal belefingott némi vízpermetet az arcába (és némi hajtógázt a levegőbe), kellő átéléssel mesélte a legutóbbi pilátesz edzésen átélt élményeit, a természetazonos mozgás örömét. Vágod? Közben meg a legszebb tó partján VIZET fúj aeroszolos flakonból az arcába. Majd utána jóízűen belekortyolt egy olyan szénsavas üdítőbe, ami még a vécédet is fényesre tisztíccsa. Szigorúan az önazonosság és az egészséges életmód jegyében.

És akkor abba már bele se megyek, hogy az alig pár hetesre zsugorodott balatoni szezon MÁSODIK hetében már jól látható olajos hártya úszik a víz tetején, mert a sok egyhétalattbarnuló irodakukac vastagon fújja habtestére a napolajat, majd rögvest ezután pancsikál egy jót.

Hogy is mondja Ford Fairlane?

Eszem-f@szom megáll, áúúúúúú!

Ryan McGuire képe a Pixabay -en. 

(terka)

A bejegyzés trackback címe:

https://magyartarka.blog.hu/api/trackback/id/tr3818169749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása