Talán Piroska lőtte le a jeladós farkast?
2023. július 15. írta: MagyarTarka

Talán Piroska lőtte le a jeladós farkast?

Ilyen a mesében sincs! A hatóságok immár több mint 3 hónapja nem találják a svájci jeladós farkas tetemét? Vagy megtalálták, de megy a jól bevált agyonhallgatás? Úgyis nyár van, a polgárok elbíbelődnek azzal, hogy nincs elég lóvé a nyaralásra, sőt, már a sima otthonmaradás is necces - hát ki a fenét fog érdekelni, ki lőtte le a jeladós svájci farkast?

cartridges-gad788fd40_1280.jpg

Engem érdekel. Korábbi írásomban összeszedtem mindent, amit a médiában publikáltak az esetről:

https://magyartarka.blog.hu/2023/04/18/miert_nem_talaljak_a_lelott_farkas_tetemet

Azóta síri csend van, legalábbis gugli barátunk nem dob fel semmit a témában.

Játsszák a fiúk a Csendkirályt rendesen, ahogy illik.

Biztos, hogy ne veszélyeztessék a nyomozás érdekeit... 

Elmondom mit gondolok, jó?

A nyomozás már rég túl van azon a ponton: valamelyik helyi arc feldobta a nagyhangú csávót a kocsmában hallottak alapján. Rohadtul tudják, ki lőtt. Be is vitték - állítólag rossz helyre mentek érte a kommandósok...

Azóta vajon mi történt?

Ha TÉNYLEG nem lett meg április óta a tetem (mobilcellainfók, jeladó koordináták dacára...) akkor az már nem is lesz meg. Egy kisebb vaddisznócska is simán felzabálja egy farkas tetemét ennyi idő alatt, de már a kukacok is bőven leszopogatták róla a húst.

A média meg hallgat.

A nyári uborkaszezonban se futja egy kamerás riporterre, aki ellátogatna a Hernád-menti kocsmákba, hogy körbeérdeklődjön. Talán rájuk szóltak, hogy csitt, még felébred a nagymama... ?

(terka)

 

jacqueline macou képe a Pixabay -en.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyartarka.blog.hu/api/trackback/id/tr6618167550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása