Magyar mentőbe kockás hasat!
2022. január 13. írta: MagyarTarka

Magyar mentőbe kockás hasat!

Ausztráliában félmeztelen szexi tűzoltók szerepelnek naptárban már több évtizede. Pont.

Itt és most, kezdjünk a Himnusztól, Kölcsey alkotásától, amelynek kortalan jogosságát a minap ismét megtapasztalhattuk:

"Isten, áldd meg a magyart, / Jó kedvvel, bőséggel"

Sajnos a jókedv azóta se lett egy tipikus nemzeti kincs minálunk... Skandallum! Most épp azon megy a hirig, hogy tárgyiasították a szegény mentősfiú testét! Ilyen és ehhez hasonló hozzászólások gerjesztik a hangulatot, vajon jól tette-e az Országos Mentőszolgálat, hogy laza-humoros videót tett közzé az új egyenruhák érkezéséről.

 

man-gc40f55fe1_1920.jpg

Talán ez a kockás has kevésbé ütötte volna ki a biztosítékot? :) 

Nem akarom a vitákat eldönteni, csak azon lamentálok, milyen sz@r lehet Ausztráliában élni, ahol immár három évtizedes hagyománya van a csodaszép és félmeztelen tűzoltó fiúk adománygyűjtő naptárának. Ott vajon elindult-e egy ilyen társadalmi vitakör, hogy szegény tűzoltó fiúk testét tárgyiasították? Nem hinném.

https://www.haziallat.hu/haziallat-tv/egyedi-esetek/cuki-allatokkal-keszitettek-naptarat-a-felmeztelen-tuzoltok-ausztraliaban/6660/

Ha orvos lennék, felírnám honfitársainknak receptre: naponta 3x mosolyogni, mosolyogni, mosolyogni...

Ööööööö... és metoo ide vagy oda, tényleg randa dolog, ha valakit csak azért kénytelenek szeretni a lányok (vagy a fiúk) mert ő a góré és ő osztja a lét. De tán nem kéne átesni a ló túlfelére, különben kipusztul az emberiség. Az emberi test szép (már amelyik szép) és az, ha valaki megmutatja és ha valakinek tetszik, az nem tárgyiasulás, hanem az élet rendje és alapja. Lehet álszentkedni, de abból nem lesz ám gyerek. Meg hát az is igaz, hogy egyébként sok évtizedes poén a férfitársaktól, de már a nőktől is hogy hűséget fogadtam, vakságot nem...

Miért ne lehetne rajta felejteni a szemet egy szép testű embertárson? Emlékszem rá, volt nálunk a cégnél egy olyan motorosfutár fiú, akinél minden csomagot külön-külön adtunk fel, mi lányok. Sőt, az asszonyok is. Ettől még nem vesztette el senki a szüzességét és a férjét sem. Megnéztük, jólesett, ennyi.

(Zárójeles megjegyzés: Eddigi életem során valahogy rendre kiderült, hogy aki a leghangosabban ágált a (fúj) szex ellen, az vagy csalta az asszonyt fűvel-fával, vagy épp a másik véglet: csak szerette volna, ha valaki végre vele csalja az asszonyát, de az istennek se akarta senki pont őt. Zárójel bezárva.)

És hogy ne érje szó a ház elejét, hogy csak a fiúk testét tárgyiasítottam a posztban, íme egy másik cikk, amiben végzett, sőt meglett angol állatorvosok, férfiak és nők vegyesen dobták le a textilt nemes cél érdekében:

https://www.life.hu/hirek/20151117-meztelenul-pozoltak-a-lelkes-allatorvosok-termelszetesen-jotekonysagi-cellal.html

És egy másik példa, ismét Ausztráliából, itt is női-férfi vegyes meztelen állatorvosos naptárról van szó:

https://cosmopolitan.hu/divat/2015/12/16/meztelenul-gyujtenek-penzt-egyetemistak/

 

A mentősök videójával egyébként szerintem egyetlen gond van: talán pénzhiány, talán rosszul kezelt lelkesedés vagy rosszul felmért alkotói képességek miatt, a zseniális Stayin'Alive videótól bizony elmaradt minőségben. De hát a celeb szóvivőjük se mindig azonos minőségű műsorokhoz, reklámokhoz adja az arcát, igaz? :)

 

(terka)

fotó: pixabay.com

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyartarka.blog.hu/api/trackback/id/tr9016811566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2022.01.13. 07:11:10

Jaj Terka! Nem lehet, hogy épp a jókedvpirulán bosszankodsz? Engem mindig szórakoztat a butaságon (savanyú szőlőn) háborgók okoskodása. Prosti még lehet valakiből kényszer okán, de celeb, pornószínész, szépségkirálynő, valóságshow szereplő, naptár"modell" nemigen.
Azt javaslom, dőlj hátra és szórakozzunk együtt az unatkozó feleslegesek agymenésein! Ez ám az igazi valóságshow. Ezek nem kamuból ilyenek ám, hanem valóban sülthülyék.

MagyarTarka · https://www.facebook.com/profile.php?id=100011062750336 2022.01.13. 09:52:37

@F.M.J.: Szia! De jó, hogy írtál! Nem bosszankodom egyáltalán, csak unom már a savanyú jóskákat. Amin bosszankodtam, sőt indulatos lettem, az az előző posztban volt... magyartarka.blog.hu/2022/01/12/es_ha_a_te_anyad_folyna_a_vizcsapbol_is
Ez bosszantó. A mentős inkább tényleg szórakoztató, ahogy te is írtad. Szép napot!

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2022.01.13. 13:44:21

@MagyarTarka: Üdvözöllek!
Már jó rég nem jártam itt. Nem direkt kerüllek. Azt hittem, feladtad a posztolást. Nekem is egyre kevesebb hangulatom van írni, gondoltam nem csak nálam égett ki a lámpa. Valamiért nem kaptam értesítést a posztjaidról, pedig így utólag úgy látom írtál ezt-azt. Most már mindegy, majd átnézem őket utólag.
További jókedvet kívánok! ;-)

antisocialnetwork 2022.01.14. 05:23:59

Ausztrália a Egyenlítőtől délre fekszik. Vagyis náluk nem delel a nap hanem északol. Böszmeség összehasonlítani, az ottani viszonyokat a hazaival. Gondolom a szerzőnek, azzal sincs gondja, ha megbámulják az utcán, esetleg figyülnek utána.Netalántán "szemmel vetkőztetik".

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2022.01.14. 07:59:28

@antisocialnetwork:
"Ausztrália a Egyenlítőtől délre fekszik. Vagyis náluk nem delel a nap hanem északol."
- Nehéz eldönteni, hogy ez a kijelentés egy izzadtságszagú kötekedés, vagy valódi ismerethiány. Nem mintha megérdemelne az eset egy tudományos kifejtést, de épp ráérek.

Leszámítva a napfordulókat, évente kétszer van a nap látszólagosan ugyan azon a ponton. Ugyan ez vonatkozik a napkeltére és napnyugtára is. Ettől függetlenül az égtájak helye nem változik. Következtetés: a "delelés" kifejezés nem arra vonatkozik, hogy a szemlélőhöz képest merre helyezkedik el a nap.

A "dél" szó ez esetben nem azt jelenti, hogy Dél felé van a nap, hanem azt, hogy az adott napon a pályáján elérte a zenitet (tetőpontot). Ez az egyenlítőtől délre is így van. Ha a megközelítésednek lenne értelmes alapja, akkor az egyenlítőnél fél évig delelne, fél évig északolna a nap, de ettől eltérő mértékben tenné ugyan ezt bárhol a ráktérítő és a baktérítő között. Ugye milyen bornírt baromság?!

MagyarTarka · https://www.facebook.com/profile.php?id=100011062750336 2022.01.14. 09:31:21

@F.M.J.: Szia, volt egy kis szünet, egyéb dolgokkal voltam elfoglalva, de amúgy továbbra is működik a blog. Örülök, ha olvasod az írásaimat, köszönöm. Szép napokat.
süti beállítások módosítása