Lányok, meneküljetek! Így próbál csábítani egy unalmas fickó!
2019. augusztus 20. írta: MagyarTarka

Lányok, meneküljetek! Így próbál csábítani egy unalmas fickó!

Kevés Pierce Brosnan él a világon, akinek önként és dalolva karjába omlanának a nők, oké, belátom. De amikor egy csávó azzal próbálja elbűvölni a kiszemelt nőstényt, hogy hosszan és fahangon kiszámolja neki, mennyivel növeli a Balaton vízszintjét a benne fürdőző embertömeg, az milyen már?

Ennek a kétségbeesett próbálkozásnak lettem kényszerű fültanúja a kánikulában, amikor eleve az ember lánya eltompult és nehezen tűri az ilyenféle meddő (vö impotens) próbálkozást. Egy átlagcsávó, átlag apukatesttel azzal próbálta magára gerjeszteni a lányt, hogy hosszan sorolta a köbcentiket, a fizika törvényeit, és végül arra jutott, hogy attól ilyen magas a víz a Balatonban, hogy ennyien fürdenek benne. Hát beszarás... Értem én, hogy minden kandúrbandiban dúl a szaporodási ösztön, na de ha egy díszpintynek csak erre a széptevésre futja, attól meneküljetek lányok!

Nem viccelek, vagy tízpercig azt hallgattuk mindannyian, akik épp azon pár négyzetméternyi közeli vízfelületen próbáltunk osztozni a harmincvalahány fokban, hogy: "...és képzeld, ha minden balatoni strandon van kétezer ember, aki egyszerre megy a vízbe, és mindegyik átlagosan 80 kilós, és van mondjuk száz strand a Balaton körül, és a Balaton felszíne úgy hatszáz négyzetkilométer, akkor az annyi mint..." És baszki kiszámolta! Ott fejben! Hogy az mennyi centi... Persze, nem a méret a lényeg, de valljuk be ráérzésre nem sok centivel büszkélkedhet amúgy az úriember, ha ilyenfajta kétségbeesett udvarlásra kényszerült... A nő meg csak hallgatott, semmi örömteli visongás, hogy: "De Jenő, ez igazán fantasztikus!" Néha egy kényszeredett mosoly sikeredett ki a gondolatai elé álcának: "Mi a fenét keresek én itt, hiszen az apám megmondta, hogy ez egy seggfej...."

Talán matektanár lehetett az istenadta? Vagy könyvelő? Mert egy fizikus ennél tutira izgalmasabb matekot tolt volna, mondjuk, hogy olyan erővel csapott le rám a szerelem Mariskám, mint egy 300.000 amperes villámcsapás! Nem tudom mi lett a kaland vége, mert kínomban befordultam a vízbe és erőteljes karcsapásokkal odébb siklottam a kínos párbeszéd elől.

Így tőlem is magasabb lett pár századmilliméterrel a Magyar tenger.

hahn-3607868_1920.jpg

És közben elképzeltem, hogy egy ilyen fickó, aki a szerelemdúlás forró időszakában így beszél, mit mondhat tíz év házasság után? Levezeti a Pitagorasz tételt vagy a másodfokú egyenletet, ha eljön a mindenkori szexes szombat este ideje? Nagyanyám azt mondta, ha egy kakasnak annyi képessége sincs hogy egy normálisat kukorékoljon, amellé kár kotlóst rakni...

(terka)

A bejegyzés trackback címe:

https://magyartarka.blog.hu/api/trackback/id/tr9315016786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2020.01.28. 07:25:24

Imádom a stílusod. De komolyan!
Amit írtál, az meg teli találat. Bár...
Megboldogult legénykoromban ( hú, de rég volt ), bele futottam elég sok zsugorított agykapacitású cicababába, akinek meg hiába toltam a bugyiáztató szerelmi lózungokat, fel sem fogta, hogy mikor miről van épp szó. Szerintem ezeknél épp olyan jó szöveg a tó vizének vízszint emelkedés számítása, mint ha arra kérné a behálózandó hölgyet, hogy búcsúzáskor nézzen rá csúnyán, mert különben az elbűvölő mosolyának emléke nem engedi a munkájára koncentrálni, és kirúgják az állásából (mekkora ökörségeket tudok még ma is kitalálni 5x után. brrr). Szóval azért nem érted, mert túl sok az eszed. Ha kellően elborult lennél, észre sem vennéd, hogy épp mit nem értesz. A hősöd meg azt nem vette észre, hogy nem a megfelelő hölgyet célozta meg. Van úgy, hogy mellé lő az ember :) .
süti beállítások módosítása