DogStreetArt
2020. január 12. írta: MagyarTarka

DogStreetArt

Hatlábú alkotópárosok kiállítása látható Budapesten!

Az impresszionizmus, az absztrakt és a modernizmus eklektikus, színes-szagos elegyét tárja elénk Budapest hatalmas és csodás bemutatótere! Különleges alkotópárosok, gazdik és kutyák (Homo Canis) remekműveit csodálhatjuk a minden érzékszervre ható, úgynevezett totális művészet jegyében fogant alkotások önkéntelen és szüntelen befogadása során. A váratlan élményeket nyújtó, kézzel nem fogható alapanyagok alkalmazásával létrehozott installációkban. Az erős érzelmeket kiváltó, ökológiai üzeneteket is hordozó tárlat határtalan lehetőségeket vonultat fel mindenki számára.

Meg akarod nézni a KakiGaléria néhány remekművét? Katt a képre!

Sajnálatos tapasztalat, hogy ez a műfaj inkább negatív kritikai és befogadói megnyilvánulásokat eredményez. Sőt, a cselekvésre ösztönzés, mint sajátos kontraproduktív hatás sem marad el. Végletes és végzetes esetekben az alkotók megsemmisítését célzó, időtől-időre fellángoló mérgezéses esetek olykor drámai végkifejletet eredményeznek, amelyek a váratlan művészeti élmény okozta tehetetlen düh demagóg és ostoba indikátorainak tekinthetők.  A művek retrospektív jellege kevésbé jellemző, ugyanis szerencsére egy nagyobb eső, a fagy vagy az alkotásokat nem kellően tisztelő utcatakarítók rongálása újabb és újabb alkotásoknak képez tiszta felületeket.

nyitva: 0-24 órában, csak rajtunk múlik, meddig

helyszín: Budapest, korlátlan számú bemutatótér

belelépő: díjmentes, de utána gusztustalan melóval jár

 

DogStreetArt. Ne szard le!

 

(terka)

A bejegyzés trackback címe:

https://magyartarka.blog.hu/api/trackback/id/tr5115404906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása