Hova tűntek a magas pasik?
2017. szeptember 17. írta: MagyarTarka

Hova tűntek a magas pasik?

A fiatal srácok gyakran pletykálnak a csajokról, a kalandjaikról - szerintem gyakrabban, mint a csajok róluk... Egy ilyen egymásra licitálós tesztoszteronban tocsogó traccsparti alkalmával fiatal férfi ismerősöm szó szerint ezt mondta:

"...egy 40 kilós nő mellett olyan erősnek érzem magam, mintha igazi férfi lennék..."

dwarf-1766881_1920.jpgHohohohóóóóó... Itt a megoldás a mai nőideálra? A mai csenevész pasik ezért rajonganak a fiútestű csajokért, és "tartanak" az asszonyos nőktől? Mert mellettük még annyira sem lehetnek férfiak? Nem elég, hogy a mai nők magabiztosak, de ha emellett még domborúan nőiesek is, akkor hova lesz a férfiuralom? Ez lenne a megoldás arra, hogy miközben az ókori termékenységi szobrocskák, vagy a festmények Rubens-i vonalai, vagy épp a természeti népek széles csípőjű, nagy keblű asszonyai a szaporodásra hormonálisan kész nőt mutatták, manapság már az alkati okból nem is menstruáló, "fogpiszkáló" nő a divat?

Az a fura, hogy közben pedig a férfiak átlagos testmagassága az elmúlt száz évben több mint 10 centit, 167-ről 178 centire nőtt*. 1870-ben nem volt szerencsém élőben mustrálni a kankínálatot... Tegnapelőtt viszont a fiamnak kerestem pólót, ajándékba. Nem voltam biztos benne, hogy a kiválasztott darab hossza megfelelő lesz, ezért szerettem volna hozzámérni egy kb. 185 cm magas férfihez. Nos, elég sok időbe telt, mire találtam a férfiruha-boltba amúgy szép számban betérő nézelődő között egy olyat, aki ránézésre 180 cm feletti példány volt. Hova tűntek a magas pasik? Tényleg hosszú percekig keringtem körbe-körbe, de csupa olyat láttam, aki még nálam is alacsonyabb volt. Amúgy helyesek, szépen belőtt hajjal, divatos cuccokban, de a többségük alacsony, vékonydongájú csenevész. A magas pasik nem járnak ruhaüzletbe? Vagy rosszkor voltam rossz helyen?

Fokhagymás Rózsi szerint egy férfi pont olyan férfi, amilyen nő a nő. Nos, hölgyeim, akkor rajtunk a világ szeme. Ne magunknál gyengébb, "anyámasszony-katonája" típusú hímeket próbáljunk magunk alá gyűrni, akiket hónunk alá kapva azt teszünk velük, amit csak akarunk! Én speciel kifejezetten értetlenkedve nézem azokat a párokat, ahol a nőci jóval magasabb a férfinél. Adjunk teret a férfias férfiaknak! Attól még továbbra is mi lehetünk a nyak, ami a fejet a megfelelő irányba fordítja... :)

(terka)

 

*forrás: https://academic.oup.com // Az európai férfiak átlagmagassága valamivel több mint száz év alatt 167-ről 178 centiméterre nőtt – olvasható az Oxford Economic Papers című online szaklapban. A tanulmány az 1870-es évek eleje és az 1980 közötti időszakot vizsgálva 15 európai állam 21 év körüli férfinépességének magassági adatait elemezte.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyartarka.blog.hu/api/trackback/id/tr712504455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kishapsi 2017.09.17. 13:22:40

Kedves Terka, ha jobban körbenézel a Plázákban nem csak vékonydongájú csenevész fiúkat láthatsz, hanem vannak még a 1kb 165 cm magas kigyúrtagyúak is! :-) :-) :-)

Kishapsi 2017.09.17. 13:24:39

Kompenzálandó ezt-azt-amazt..... :-)

MagyarTarka · https://www.facebook.com/profile.php?id=100011062750336 2017.09.17. 21:09:30

@Kishapsi: Fura, hogy Kishapsi a neved, mégis egyetértesz azzal, amit írtam... de köszi mindenesetre... :)))
süti beállítások módosítása