Defektes anyuka
2016. szeptember 04. írta: MagyarTarka

Defektes anyuka

Nyílt levél egy mosolyért

tire-1591470_1920.jpgMa Fokhagymás Rózsi fuvarozott, mert nekem még tilos vezetni a lábam miatt. Boldog voltam, hogy kiszabadultam végre, sütött a nap, tra-la-la! A Lehel térnél a mellettünk levő sávba begördült egy majdnem klaffogóan lapos kerekű pözsó407, benne szöszikisgyerek szöszimamival. Kedvesen átszóltunk, hogy "Helló, lapos a…" A mondatot be sem fejezhettük, mert szöszimami flegma undorral csapta át: „Tudooooom”. Nemhogy egy udvarias köszi, vagy netán egy mosoly, de még felénk se fordult. Hangfekvése az a kellemes házmester freki, amivel üveget lehet vágni.

Értem én, hogy egy defektes gumi nem éppen orgazmus-közeli élmény, de azért a segítő szándékot ennél eggyel jobban kéne díjazni talán. Az ilyen szitukat díjmentes kommunikációs tréningnek tekintem, ezért hihetetlen bűbáj modorban csicseregtem át: „Csak segíteni szerettünk volna…”

A válasz – immár felénk fordulva, de majdnem lehányva, lefittyedt ajkakkal: „Már vagy százan szóltak…”

Kedves Nőtársaim! Ez pont ugyanaz a hervasztó női penészvirágzás, amit az utóbbi időben annyiszor moziztam végig strandokon, sétákon, kávézókban, bevásárlóközpontokban. Amikor a lelkes kandúr próbálja szíve hölgyét elbájolni bármivel, azonban csak egy flegma fanyalgást tud kiharcolni. Nem akarok párkapcsolati tanácsadó szerepében tetszelegni, de ettől még egy felspannolt tenyészbika is azonnal lekonyul, majd aztán boldogan üget egy vidámabb kiadású nőstény nyomába... ("És képzeld, megcsalt az a piszok!") Zárójel bezárva.

Nos, tettem egy utolsó kísérletet a savanyú-keserű hölgy pozitívabb életszemlélete érdekében: „Még mindig jobb, mintha senki nem szólt volna és tönkrevágod a felnidet.”

Ettől a kedves mondattól megnyílt a szelep, és élete összes keserűségét átfröcsögte: „Jól van na, oda megyünk már most, a gumishoz!”

Egymásra néztünk Fokhagymás Rózsival és megegyeztünk abban, hogy leginkább a szőke kiskrapekot sajnáljuk, akinek egy ilyen defektes mamival kell töltenie ezt a napsütéses vasárnapot.

Kedves Szőkemami!

Ha esetleg olvasod a soraimat, üzenem: a világ szép! Akkor is, ha éppen defekted van. És a tét jóval nagyobb annál, mint hogy vasárnap el kell gurulnod egy gumishoz. Ott ül melletted egy helyes kissrác, akinek azt kéne megmutatnod, milyen klassz anyukája van, aki kedves és mosolygós. Hogy azt érezze, ilyen helyes feleséget akar majd ő is magának, akivel isteni autózni a napsütéses szeptemberben, és aki minden bajt mosolyogva megold.

Csak ennyi. És ez a legtöbb a világon.

 

(terka)

A bejegyzés trackback címe:

https://magyartarka.blog.hu/api/trackback/id/tr411675439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jobagio 2016.09.04. 19:36:51

Te rengeteg jó dolgot észrevettél az ingatlan közvetítőkkel kapcsolatban is...

MagyarTarka · https://www.facebook.com/profile.php?id=100011062750336 2016.09.04. 19:57:16

@Jobagio: Szia, köszönöm, hogy időt szántál rá és ezt az írást is elolvastad! Szép estét!
süti beállítások módosítása