Bogárinvázió a Városligetben?
2016. július 19. írta: MagyarTarka

Bogárinvázió a Városligetben?

bogarak.jpgAz esti kutyasétáltatás helyszínéül gyakorta választom a Városligetet. Idén nyáron szokatlan jelenségre lettem figyelmes: a Városligeti tavat ellepték a bogarak! Pontosabban: a Bogarak. A szivárvány minden színében pompázó keményhátúak a csiborokkal vagy a molnárkákkal lehetnek rokonságban, hiszen a víz felszínén úszkálnak.

Talán miattuk vált szükségessé a rovarirtás, és ennek következtében kerülhetett állítólag az a bizonyos méreganyag a tó vízébe? Az Illetékes Elvtársak Urak Vagykiafenék gondosan felhívták a kutyasétáltatók figyelmét, hogy a négylábúakat a biztonság kedvéért ne engedjék a tóból inni. Köszi, srácok! És a kacsák a tó vízén? Minden bizonnyal ők is olvassák a közleményt…

Terka, a magyartarka csak egy szarvasmarha, aki deklaráltan nem politizál, így most nem is veszi számba mindazokat, akiknek jól jöhet egy ilyen mérgezéses balhé a Városliget környékén.

Vagy éppen csak az, ha felröppen egy ilyen hír… Amelyről (reméljük) mihamarabb kiderül, hogy egy nem kellően átgondolt kacsa volt.

Addig is inkább gyönyörködöm a békésen úszkáló Bogarakban.

(terka)

A bejegyzés trackback címe:

https://magyartarka.blog.hu/api/trackback/id/tr948901860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása