Már együtt vadásznak...
2018. március 17. írta: MagyarTarka

Már együtt vadásznak...

ket_fekete.jpg

Egy szív csak egyszer tud megszakadni? Hát nem. Az enyém ma ismét megszakadt. Többedszer. Vajon hány fájdalomra van kalibrálva ez a maroknyi izomcsomó? Lehet, hogy az emberi lét végességét az szabja meg, hogy hány veszteséget, hány fájdalmat, hány SZÍVBEMARKOLÓ FÁJDALMAT bír elviselni?

Elment egy fekete kiskutya. Gyorsan és csöndben. Egy ártatlan jószág, aki a légynek sem ártott soha. Csöndben tűrte sorsát. Azt, hogy egy mocsoknak VOLT SZÍVE (???) betegen kitenni az utcára. Azt, hogy aztán sokadikként élt egy zsúfolt menhelyen. De aztán adatott egy kicsike, alig háromévnyi boldogsága, amikor ő volt valakinek a SZÍVECSÜCSKE. Amikor végre mindent megkapott, amit előtte valószínűleg sosem. És mindezért rengeteget adott. Nézett, úgy, ahogy senki sem, bújt, ahogyan senki sem, szuszogott, horkolt, ahogyan senki sem, hallgatott és érzett, ahogyan talán soha, senki sem...

Nincs Isten. Ha volna, akkor nem egy ilyen ártatlan jószág menne el ilyen hamar, hanem az, azok, akik megérdemlik. A galádak, rosszak és SZÍVTELENEK. Nincs isten... Vagy ha van, rohadtul nem igazságos. Sőt, gonosz. Élvezettel okoz fájdalmat. Nekem most éppen rövid időn belül többedszer.

Isten veled, Panka. Vadásszatok jót Pamaccsal és a két Kormossal.

Egy igazi kutya fekete, mint ti mindannyian.

(terka) 

ui: Köszönet minden orvosnak (Réka, Marci, Tamás, Klára) és minden hozzám közelállónak, külön Fokhagymás Rózsinak a sok segítséget, támogatást az elmúlt hónapok során. Nem rajtatok múlt.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyartarka.blog.hu/api/trackback/id/tr9413748800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kishapsi 2018.03.17. 21:58:11

Sajnálom. Tényleg sajnálom. Öszíntén sajnálom. De volt három jó évetek.

MagyarTarka · https://www.facebook.com/profile.php?id=100011062750336 2018.03.17. 22:11:12

@Kishapsi: Köszönöm. Igen, próbálok csak erre gondolni, de elég nehezen megy... Természetesen mindenütt ott egy aprócska emlék, akár csak egy kis fekete szőrszál megbújva a legváratlanabb helyeken... :))))
süti beállítások módosítása