Mi, gyönge nők... (2)
2016. január 24. írta: MagyarTarka

Mi, gyönge nők... (2)

Édesanyák, mézédes szavakkal

Az ablakban könyökölve próbáltam felébredni egy csésze kávé és egy szál cigi (fujjj) társaságában. Bambultam az előttem terülő parkot. A srác a fehér kutyával már megint nem veszi fel a kutyapottyot, az idős néni a harmadikról siet az uszodába, az öregurak a tegnapi meccsről vitáztak a padon. Váratlanul éles hang karcolt a levegőbe és a bamba agyamba:

„Szedd már a lábad te kis geci, elkésünk a kurva iskolából! Nem érted?!”

A csipa azonnal kiugrott a szememből!

argument-238529_1920.jpgKihajoltam az ablakon, hogy lássam, melyik kedves édesanya terelgeti méhének édes gyümölcsét ily bájos szavakkal a közoktatás temploma felé. Nos, a nyolcadikon lakó háromgyermekes, mindig tüchtig maminak kukkantott ki a kapanyél a szájából. A jó példának meg is lett az eredménye: a fiúcska mindkét lánytesójába belerúgott, amit a csinosan felöltözött, aprócska lánykák „Dögölj meeeeeeg!” illetve egy szerény „Bunkóóóóó!” ordítással nyugtáztak. Készül az utánpótlás.

Többek között ettől is az egyik legboldogabb nemzet a magyar, hogy ilyen szerettel indítja útjára gyermekét a Nagy Magyar Anya.

Mi gyönge nők…

(terka)

A bejegyzés trackback címe:

https://magyartarka.blog.hu/api/trackback/id/tr698306312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása