Egy tehén nem politizál, de...
2018. április 22. írta: MagyarTarka

Egy tehén nem politizál, de...

...a disznók széttúrnak mindent!

Terka, a MagyarTarka deklaráltan nem politizál. De most az egyszer megteszi. Mert végtelenül unja, hogy mindenféle hazug disznók turkálnak az imádott legelőjén jobbról is, balról is... Mocsok és ganyé amíg a szem ellát. Terka egy tisztességes tehén, aki csak rágná azt a nyamvadt füvet, aztán adná a tejet, aztán békében beballagna abba a rohadt istállóba, ha nem szakadna le már annak is a teteje, mert egy haver szarul, de legalább drágán csinálta meg... Itt már lassan a fű is sárga meg piros, hát normálisak ezek?

pig-2189566_1920.jpg

Erre hallom ám ezt a tiszta tekintetűt, aki végre emberi hangon szól - hangja akár a hívogató kolomp. Nem fröcsög, nem ordít, nem vádaskodik. Csak mondja, hogyan kéne EMBERI módon élni. Egymás mellett. Sőt, együtt. Megszólalt egy tradicionálisan jól nevelt, több diplomás ember, és ebben nem a diploma a pláne, hanem a veleszületett, generációk óta adott intelligencia. A világos, tiszta mondatok.

És az a nagyon durva, hogy amikor már majdnem kezdtem lelkesedni, akkor belém nyilallt, hogy vajon ez nem fog lopni, ha hatalomra kerül? Vajon nem vág át ez is minket a palánkon? Nem a saját zsebét fogja tömni, mint AZ ÖSSZES EDDIGI POLITIKUS GENYA? Na, ez a legszörnyűbb, hogy már nehezen tudunk hinni annak is, aki esetleg még őszinte. Mert már a hitünket is ellopták a rendszerváltás óta eltelt 29 év alatt. 29 év az sokszor 4 év ám! Sok ciklus, amikor nem történt igazán semmi, csak dagonyáztak a tisztelt (?) házban a sok pénzért, amit mi termeltünk meg!

Nekem hátravan még kb 15 jó évem. Eddig elbasztak a tetű politikusok (mindegyik! jobb és bal karöltve!) 29-et a rendszerváltás óta. Ennek tehát kevesebb mint a fele van még előre, a várható életkor szerint, mínusz a cigi, meg a stresszes meló....

Tehát nincs más választásom, mert tényleg NINCS MÁS választás.

Rátolom az utolsó tétet erre a furanevű vidéki palira.

Péter, nagy a felelősséged! Sokunk ellopott múltja és jelene helyett kell jövőt adnod.

Péter for President!

(terka)

 

Aki még nem látta a beszédet, tessék megnézni. Ez itt a történelem, élőben:

https://www.youtube.com/watch?v=W-qF8bvXpi8

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyartarka.blog.hu/api/trackback/id/tr7713855852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.