Valami bűzlik? Durrantsd le a kiszemelt hímet!
2017. december 28. írta: MagyarTarka

Valami bűzlik? Durrantsd le a kiszemelt hímet!

Az ünnepek hosszú szabadsága alatt összefutottunk pár régi barátnővel csajbulira. Alkoholmámor helyett Ámorral zsibbasztották az agyamat.

woman-759688_1920.jpgRájöttem, a nők életét folytonos nagy reménykedések töltik ki és keserítik meg. "A legszebb éveimet áldoztam rá..." típusú mondatok négy iksz fölött furcsamód elő sem kerültek. Az érett nők többsége ugyanis pontosan tudja, hogy önként (de persze nem dalolva) adja oda szép éveit valamely nagyvadra várakozva. A csajos este során elhangzottakat összegezve: hosszan várni lehet, de tökfelesleges. Tudni kell, hogy ami van, az vagy most van, de a holnap erősen kétséges.

A többieket egyre lankadtabban hallgatva egy sajátos párkapcsolati alapigazságot alkottam meg: összeköltözni az első nyílt színi puki előtt kell! Ugyanis minél későbbre tolódik az első olyan szellentés, amely a pasi jelenlétében bukkan napvilágra, annál nyilvánvalóbb, hogy csak egy színjáték részesei a felek. Valahol azt olvastam, egy átlagember naponta 15-20 galambocskát ereszt szélnek. Ha ebből nem jut legalább egy a kedvesnek, akkor ott valami bibi van. Talán nem töltenek a felek elég időt egymás társaságában. Vagy talán túlzottan fontos a látszat. A szép rózsaszín ködöt nem akarják szétlőni a felek? Udvariaskodva feszengenek inkább, mert meg akarják őrizni a látszatot, hogy nem is emésztéssel élő lények, hanem önmagukat nem vállaló kirakati babák mosolyognak egymásra. Egy őszinte, nyílt kapcsolatba, az egymást feltétel nélkül elfogadásba belefér egy puki! Nem mondom, hogy csakis egy orrfacsaró illatminta határozza meg egy kapcsolat milyenségét. De ezeken az apró metakommunikációs jeleken igenis sok minden múlik. Nem, hölgyeim, hiába várnak minél tovább, ha eddig nem tette meg, bármeddig is tetszenek parfümillatban feszengeni, később sem fog elválni! Vagy éppen nem fogja feladni a jól bejáratott függetlenségét. Értelmes, okos nők sora  hitegeti magát azzal, hogy de, majd én leszek a kivétel. Nem, nem. Az őszinte igaz szerelem nem motelszobákban lakik. Közérthetőbben: a feleségül vágyott Nagybetűs Nőt nem dugják vég nélkül elhagyatott parkolókban.

Hogy hova teszik a nők mégis az eszüket? A szívükben hordják. A pasik meg többnyire a gatyájukban. Fő szempont: a kényelem. Otthon kicsifeleség mos-főz-takarít, a szerető pedig odatartja a szebbik felét. Jut is, marad is. Nem kell bíbelődni a válással és a vele együtt járó hercehurcával. Tudom persze, hogy a szexhez két fél kell. Egynémely hölgyek elég jól elvannak azzal a hitvallással, hogy 15 centi kolbászért nem kell levágni az egész disznót, de valamiért ők vannak kevesebben.

Tudom, ez az egész így illúziórombolóan durván hangzik. Mégis igaz. A beszélgetőtársaimnak ott és akkor nem akartam felnyitni a szemét. De ha te le akarod tesztelni a kiszemelt hímet, durrantsd le őt nyugodtan! És várd a hatást. Sok időt és fájdalmat megspórolhatsz magadnak...

(terka)

A bejegyzés trackback címe:

https://magyartarka.blog.hu/api/trackback/id/tr8713530717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kBéla 2018.07.13. 10:54:38

Addig, amíg ezt nem teszi meg az ember lány és ember fia, addig kétséges, hogyan fogadja el a másikat. Csak ennek révén alakul ki az intimitás azon foka, amit "fingtimitásnak" is nevezhetünk.
süti beállítások módosítása